Мая Михайлова

Фотограф

Виждайки усмивките и удовлетвореността по лицата на хората, избрали мен да бъда техен фотограф,
разбрах ,че това изкуство се е превърнало в мое призвание.

За мен наистина е огромна чест да снимам специалните моменти в живота на хората.

 

Повече за мен

Обичам фотографията,а също и приключенията, но вие сте виждали вече хиляди уеб сайтове на други фотографи, знаете за всички модерни думи, както и какво точно търсите, така че няма да се опитвам да ви убеждавам, че точно аз съм краят на фотографията,обачеее.. аз съм Мая Михайлова ,свободно мислещ и откровен човек, търсещ красота абсолютно във всеки детайл!
Фотографията ми ,тя разказва истории, съхранява спомени и ни води през времето,тя е изразно средство,необходима  потребност и възможност да се докосна до едно изкуство по неповторим начин!

Когато говоря за това, визирам истинско пътуване сред цветове, светлини, форми и пр. Това е пътешествие сред настроения, емоции, адреналин. Благодарение на моята страст, прости идеи се превръщат в изстрел, пълен с емоции. Обичам начина,по който фотографията влияе на хората. Обожавам начина,по който един образ може да промени настроението на човек, преминавайки от една емоция в друга, само за няколко секунди.

Всъщност, не разбрах как се озовах в света на фотографията,но винаги съм знаела ,че този свят работи по свой мистериозен начин.

 

Сватбена Фотография

Фотозаснемането остава за цял живот!

Семейна Фотография

Не подценявайте значението на семейните снимки.

Детска Фотография

Чудесен начин да сътворите спомени.

Свържете се с мен и в социалните мрежи

Ако сте на тази страница, направо идвайте да се видим, за да научите малко повече за мен,ще се радвам да ви споделя повече!

error: Съдържанието е защитено от копиране!