Между майката и нейните деца съществува вечна връзка. Връзка, която надхвърля времето и пространството и надхвърля нечие въображение. От деня, в който една жена открие, че е бременна, животът й се променя напълно и започва нова фаза от живота й. Със сигурност това е нещо, което една жена ще запомни до края на живота си; но за да й помогна да улови цялото това удивление и прекрасност, аз съм тук, за да я придружа през нейното пътуване. Как? С помощта на камера и деликатен вкус на фотографията на майката и бебето.Аз съм повече от радостна да приветствам всяка бъдеща мама, която реши да предприеме това артистично пътешествие с мен. Не е необходимо да се чувствате притеснени или нервни, ние ще седнем и ще си поговорим какво харесвате и какво чувствате, а аз ще направя всичко останало, което е необходимо, за да организирам вашата фотосесия за майчинство.

Аз знам, че това е особен и специален момент в живота ви, така че ще бъдете развълнувани – вероятно дори повече от развълнувани – аз ще бъда до вас, давайки ви шанс да обезсмъртите всички онези чувства, които растат вътре във вас като на филм. Харесвам деликатните и артистични фотографии, така че няма да се чувствате некомфортно пред обектива ми. Лекото докосване на ръцете по шията, деликатен профил, пълен портрет с цялата нежност на мама, очакваща детето си. Обичам да улавям тези чувства и моменти, за да можете да ги запазите чрез времето и промените. Е, когато ще видите резултата, няма да повярвате, че това сте вие!

Това е магията на фотографията ми за майчинство.Както казах, да станеш майка е пътуване и аз ще бъда до вас… дори когато малкото ви бебе се роди. Да, това е вярно, защото аз също давам възможност да направите фотосесия на вашето новородено в удобна обстановка на вашия собствен дом. Класическо черно-бяло, с прилив на творчество, за да превърнете първите седмици от живота на вашето бебе в произведение на изкуството … е, всяко бебе е произведение на изкуството, така че просто трябва да уловя магията! Ще се радвам да придружа вас и вашето семейство още повече, с моята специална фотосесия за семеен портрет, в която можем да станем по-луди и креативни, оставяйки любовта да тече между вас, вашия партньор и вашите деца.

error: Съдържанието е защитено от копиране!